viernes, 7 de mayo de 2010

EL DUATLÓ BTT DE VILADRAU S'ACOSTA!

Finalment, el proper diumenge dia 30 de maig, a partir de les 11hores, tindrà lloc el I DUATLÓ BTT DE VILADRAU. Ha estat dur ajornar-ho 2 cops, però estem convençuts que haurà valgut la pena la demora. És el nostre primer duatló com a organitzadors i volem que tot sigui perfecte. El recorregut no us decepcionarà!

Les inscripcions tornen a estar obertes. No us quedeu fora!

Inscripcions a www.triatlo.org

Salut!

Vicenç Castellà

4 comentarios:

  1. Hola...!! Estic pensant participar en aquesta primera edició del Duatló de Viladrau. Ja he vist el perfil, pero el que m'interessa molt saber es la dificultat técnica del tram en BTT. En una escala de dificultat de 1 a 5, quina valoració em farieu.. 1 (molt fàcil) - 5 (molt dificil)... I també vull saber si el terreny son pistes forestals o tipus corriols amb pedres, etc..
    Moltes gràcies...!!

    ResponderEliminar
  2. A mi tmb me gustaria saber la escala de dificultat tecnica para saber si apuntarme
    y si la superficie es llana, subidas, terreno...

    ResponderEliminar
  3. y me gustaria saber el numero de telefono de contacto ugente!
    gracias

    ResponderEliminar
  4. Hola a tots. Sóc el Vicenç, responsable d'aquest 1R DUatló de Viladrau. La dificultat seria un 3 aproximadament. Jo no sóc un gran expert fent trialeres i el faig! De fet només hi ha una trialera la resta són camins. Físicament és un circuit una mica exigent. Hi ha parts que puja bastant, però és un recorregut molt maca i també té la seva part de baixada per recuperar. Si teniu dubtes escriviu-me a vicens.cs@gmail.com o 649504571.

    us espero a Viladrau

    ResponderEliminar